Acai piller – Genvejen til et hurtigt vægttab ?

acai pillerDer vil løbende komme nye anmeldelser her på siden, af forskellige produkter der kan anvendes til hurtigt vægttab. Der findes mange forskellige produkter derude, så det kan godt være lidt en jungle at finde ud af. Jeg har i min første anmeldelse vagt at kigge lidt nærmere på Acai piller.

Til en start kan det nok være en meget god idé, lige at kigge lidt på, hvad Acai piller egentlig er. Som navnet antyder så er pillerne udviklet af det lille bær ved navn Acai, der vokser lige på kanten af regnskoven. Det stammer oprindelig fra Brasilien, men det dyrkes i flere forskellige lande, i den region nu. Grunden til at Acai er blevet mere udbredt hænger sammen med, at det for ikke så mange år tilbage, blev udnævnt til det nye superbær. Betegnelsen superbær, er egentlig noget der er blevet opfundet af markedsførings grunde, men navnet er nu alligevel ikke helt forkert. Der sker det nogle gange, at når man betyder at undersøge hvad forskellige bær og frugter indeholder af vitaminer og mineraler, så dukker der noget overraskende frem, go sådan var det den gang, man begyndte at undersøge, hvad Acai indeholdte. Man fandt nemlig ud af, at der var store mængder C-vitamin i det lille bær, og faktisk så mange, at man ikke rigtig kunne sammenligne det med at ting. På det tidspunk, der kendte man ikke til andre bær eller frugter, hvor indholdet var højere. Dette var der naturligvis nogle læger der så mulighederne i, for C-vitaminer er nødvendig for den menneskelige krop, for at kunne fungere. I den store slanke industri, der var også nogen der så de muligheder i det lille bær fra regnskoven, og der gik ikke særlig lang tid, for det lille bær var en bestseller.

Virker Acai piller nu også ?

Der er som altid delte meninger omkring dette. Der er nogen der vil have videnskabelige resultater, inden man tror på at noget virker. Problemet med dem er jo bare, at det er noget der tager lang tid at udarbejde, og derfor er disse resultater ikke lige så hurtige som industrien er. Acai pillerne er derfor kommet i handlen lang tid før, end man ser videnskabelige undersøgelser. Jeg har derfor været i gang med at søge lidt på nettet, for at finde historier fra folk der har prøvet det. Føler de at der er en effekt af at spise dem.

Med hensyn til virkning, så er der faktisk beskrevet flere forskellige virkninger ved disse piller. Den ene siger næsten sig sig, for med det højre indhold af C-vitaminer, der er det jo oplagt at bruger som kosttilskud, og et virkelige boost af c-vitaminer. Jeg ved ikke med dig, men jeg har altid gjort det, at hvis jeg kunne mærke at der var en forkølelse på vej, så har jeg altid sørget fo, at jeg spise en masse c-vitaminer, for på den måde siden jeg, at jeg har kunne mærke en klar forbedre effekt næsten med et samme. Det er meget forskellige om, jeg har spist c-vitamin piller, eller jeg fx. har spise et helt net appelsiner eller lignede frugter, som indeholder mange C-vitaminer. Jeg har altid haft den holdning, at det har været super godt for mig. Jeg har næsten heller ikke haft nogle sygedage på arbejde de sidste mange år. Jeg kan dog af gode grund, ikke sige om dette skyldes min indtag af C-vitaminer, lige inden jeg er blevet syg.

En anden ting man har fundet ud af med Acai piller er, at de indeholder et hav af andre forskellige vitaminer, mineraler og Antioxidanter. Der har været en sådan sammensætning, at man ret hurtig fandt ud af, at det har en rigtig god effekt på stofskifte, og det skulle også hjælpe til med, at du i forbindelse med en kur, ville opnår et højere vægttab, end hvis du ikke havde spist dem. Dette kan jo være svært at undersøge præcis, men dem som spiser pillerne, har sandsynligvis en vis erfaring med at tabe sig, og dermed også hvor hurtig det plejer at gå. Det er gennem en masse undersøgelser, at man mener der er en effekt.

Jeg har naturligvis også selv prøvet Acai piller, for det er jo svært at vide det, inden man har prøvet det på sin egen krop. Jeg købte i første omgang så jeg havde til en måned, for det var en forholdsvis lille investering, og så var tanken jo, at hvis det ikke virkede, jamen så ville jeg ikke købe flere, go mit tab ville derfor ikke være særlig stort. Jeg spise dem, og jeg kunne hurtig mærke, at jeg fik nogle ting i kroppen, som jeg ikke plejede at få. Det gav dog en rigtig god fornemmelse i kroppen, og det var som om, at jeg blev meget mere glad, end jeg havde været det før jeg begyndte at spise dem. Jeg var dog rigtig spændt på det med vægttab. Jeg havde for nu at være ærlig, nok levet lidt for godt, og havde ikke fået dyrket nok motion. Jeg havde ligget lidt for længe på den lade siden, så jeg havde besluttet mig til, at nu skulle jeg tabe mig. Jeg havde aftalt med mig selv, at jeg ikke ville gå på vægten før der var gået 14 dage. Det var for ikke at skulle stå der hver dag, for det er jo almindelig kendt, at man ret hurtig kan påvirke vægten fra den ene dag til den anden. har man fået mere at drikke etc, så kan man jo have taget på, uden af man egentlig har. Jeg fik mig lidt af et chok, da jeg kom på vægten, for jeg havde tabt mig, og jeg havde tabt mig meget mere end jeg havde regnet med.

Jeg tror på at Acai piller virker til at give et højere vægttab end du ellers ville havde fået. Jeg kan godt leve med at der ikke forelægger videnskabelige beviser, for det betyder ikke så meget for mig, når jeg nu kan mærke på min egen krop, at det virker. Det er op til dig selv hvad du vælger at gøre, men det er jo begrænset hvad du har at miste, for de er ikke særlig dyre, så mon ikke du kommer over den investering. Du kan læse meget mere om Acai piller – Der har du mulighed for at danne dig dit eget indtryk af, om det også kunne være en løsning for dig, hvis du også har lyst til at tabe dig nogle kilo

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Acai piller - Genvejen til et hurtigt vægttab ?, 10.0 out of 10 based on 1 rating