Drik mere vand

faste aftalerHvis du genre vil tabe dig, så anbefaler vi, at du drikke vand når du er tørstig, frem for at sidde drikke væskedrikke med kalorier. Grunden til dette er, at når man sidder og drikke kalorier på den måde, så skal kroppen ikke arbejde for at få nærig ud af det, og derfor forbruger den slet ikke noget energi på den måde. Det er derfor en rigtig god idé, at du udskifter væsken i løbet af dagen med vand. Vand har også en tendens til at virke udrensende, og derfor kommer der mange affaldsstoffer ud af kroppen på den måde.

Vi er mange der godt kan lide søde sager, og hvis man har siddende arbejde, så kan man ret hurtig komme til at sidde og spise noget slik eller noget chokolade hver dag, hvis man har mulighed for det. Det er en slem vane at komme ind i. Det siger sig selv, at når man sidder ned på arbejde, så forbrænder man ikke særlig meget energi. Når man så sidder og spiser slik, så fylder du kroppen med energi, som den ikke har noget at bruge til. Derfor kan du godt regne med, at det er noget du kommer til at tage på af. Sørg derfor for, at lave en aftale med dig selv, hvornår du må få noget sødt Jeg har lidt den holdning, at hvis man forsøger slet ikke at få det, så er der stor risiko for at falde i. Jeg vil derfor anbefale, at du laver en aftale med dig selv, at du fx. må få det fredag eller lørdag aften. Sørg så også for, at det er med måde. Jeg synes fordelen ved at gøre det sådan er, at man ligesom gør sig klart med det samme, at man gerne må få lidt slik, så kan man godt nøjes med det. Hvis man derimod falder i, så vil man typisk køre ned på tanken, og købe rigtig meget. Det er meget lettere at styre.

Husk på, at det ikke hun er slik og chokolade du skal være klar på, hvordan man styrer. Det skal passe meget på når det kommer til øl og vin også, for det er også noget du kan tage på med. Du skal derfor være meget opmærksom på, at du ikke får det for tit, så igen så lav en fast regel om, at du må få vin lørdag aften, eller hvornår det nu passer dig – Sådan kan du glæde dig selv lidt når det er weekend, og forsøge livet lidt på en sådan måde, hvor det stadigvæk er muligt for dig at tabe dig.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)