Raspberry Ketone

raspberry ketone

Der er efterhånden kommet nogle forskellige kosttilskud produkter indenfor for kategorien “super frugt”, og det er i denne gruppe du også finder Raspberry Ketone. Der er kommet en tendens til, at alle disse nye produkter alle sammen får engelske navn. Det kan godt være lidt besværlig for os danskere, for det er ikke os alle sammen der kender disse navne på frugter.

Raspberry hedder på dansk Hindbær, og så er der nok mange flere der kender dem. Der er dog ikke alle der er klar over, at der i hindbær er nogle meget gavnlige stoffer for kroppen. Der er et stof i hindbær der hedder Ketone. Du kender ikke navnet, men du ved med sikkerhed, hvor godt hindbær dufter, når der er helt røde og solmodne. Det sol som får dem til at dufte sådan, det er faktisk det, som hedder Ketone. Der findes dog ikke særlig meget af dette stof i Hindbær, og der er derfor nødvendig, at det bliver udvundet, for ellers vil det være nødvendigt for dig, at spise mange kilo hindbær hver uge. Det vil både være dyrt, men jeg er også sikker på, at man ret hurtig vil miste lysten til at spise hindbær, hvis man skal spise så mange af det – De smager godt, men det er jeg sikker på, at de ikke bliver ved med at gøre 🙂 Du finder også stoffet ketone i andre frugter som fx. brombær som vi også alle sammen kender.

Hvad gør Raspberry Ketone speciel ?

Der er mange godt stoffer en Ketone, men det som gør det mest interessant når vi snakker vægttab, det er den helt særlige evne det har, til at binde fedt til sig, og faktisk gå  forbindelse med fedtet, og det betyder så, at din krop ikke kan optage det, og de udskiller det derfor, uden du tager på at det. Det betyder også, at du faktisk uden problemer kan spise små mængder fedt i din kost, og det er uden det påvirker din vægt. Du finder også andre gavnlige stoffer i Raspberry Ketone. Det er meget oppe i tiden af snakke om Antioxidanter, om dem finder du også mange af i Hindbær Ketone. Der er blandt videnskaben lidt tvivl om, om kroppen kan optage alle de antioxidanter der fx. findes i denne. Jeg vælger dog at se sådan på det, at hvis den kan optage nogle af dem, så får jeg rigtig god effekt ud af det. Hvis den ikke kan optage det hele, så er det ikke noget jeg på nogen måde tager skade af, og min krop optager det så bare ikke.

Jeg har selv gjort mig ret gode erfaring med Raspberry Ketone, og den duft der findes i disse piller, den bliver altså ikke slået af ret meget andet. Hvis du skulle have fået lyst til at læse meget mere om, hvad de indeholder, og ikke mindst hvad det kan betyde for dig vægttab, så kan du læse mere på hjemmesiden raspberry-ketone.dk – Jeg vil klart anbefale dig Raspberry Ketone som et middel til et hurtigt vægttab, og hvis du får en god fornuftig kost, så kan du virkelig få et stort hurtigt vægttab.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Raspberry Ketone, 2.0 out of 10 based on 1 rating