Vægttab efter fødsel

Vægttab efter fødselHvis du har været gravid, så kan du med sikkerhed godt, at når barnet er kommet ud, at ser kroppen ikke helt ud som før du blev gravid. Det kan umiddelbart virke en en fuldstændig uoverkommelig opgave, at få din egen krop tilbage – Fortvivl dog ikke, så det er faktisk muligt at få et hurtigt vægttab efter fødsel.Det er vigtigt, at du spiser sundt og varieret mens du er gravid, og det er ikke på det tidspunkt, at du skal begynde på et vægttab. Den eneste undtagelse fra dette er, hvis din læge ordinerer det. Når du har født barnet, så kan du starte med at overveje hvordan dit vægttab skal foregå.

Vægttab og amning

Du er heldig, for når du ammer så bliver din krop udsat for en ret stor belastning, som du nok ikke tænker på. Mens man er gravid er det helt naturligt at tage på i vægt, for når man ammer, så svarer det til, at du løber en tur på 10 km hver dag, og det er her i krop har brug for lidt fedt depoter. Du skal dog også i den periode du ammer passe på. Det er meget let at blive fristet når man går hjemme på barsel. Du får måske ikke helt den søvn du plejer, og derfor kan det godt virke som om at du har brug for sukker. Det er helt naturlige signaler du kroppen at sende til din hjerne. Det er dog her du skal passe på, for det er så let at bliver fristet til et stykke chokolade, og så har det ene stykke en tendens til at tage det andet. Pas derfor på denne fald gruppe.

Kost efter fødsel

Når du ammer dit barn, så skal du passe på med, ikke at få en eller anden diæt, hvor du ikke spiser varieret. Du skal i denne periode lade være med at tænke over, hvor mange kalorier du spiser. Du skal i stedet for tænke meget over, hvad du barn har brug for, og hvad det er godt for barnet at du spiser. Der er heldigvis et sammenfald mellem hvad der er godt for barnet, og hvad der er godt for vægttab efter fødsel. Når du ammer, så skal du sørge for, at få massere af grøntsager og hvis du kombinerer det med at spise mageret kød, så vil du dels give barnet hvad det har behov for, og på samme tid vil du med garanti opleve vægttab efter fødsel.

Når man lige har født, at sørg for ikke at tænke for meget over vægten. Det er i den periode vigtigt, at man er afslappet omkring det, og nyder det at have fået et barn. Det betyder dog ikke, at du ikke kan gøre lidt. Efter at have haft et barn i maven i 9 måneder, så trænger forskellige dele af kroppen til at blive strammet lidt op. Begynd derfor med at tage nogle mavebøjninger, og hvis du har mulighed for det, så spørg for at løbe en lille kort tur.

Med andre ord – Bare rolig du skal nok opleve vægttab efter fødsel. Tænk dig lidt om, uden at vær ekstrem, så skal du nok komme.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)