Vægttab handler ikke om at spise mindre

spis ikke mindreHvis man ønsker at tabe sig, så handler det ikke bare om at spise mindre. Det er nærmere et spørgsmål om at spise det rigtige, for gør man det, så er det faktisk meget lettere end du måske tror at tabe dig. Der er mange der tror, at der findes en mirakel  for at tabe sig, men der gør der desværre ikke. Der er rigtigt nok at der findes forskellige slankeprodukter, og der er også mange af dem der virker, men det er altså ikke noget med, at man bare spiser dem, så taber man sig mange kg. Hvis du går og drømme om det, så er jeg ked af at sige det, men det er der altså ikke noget der hedder.

Vægttab er desværre noget man skal yde en indsats for. Hvis man kigger sådan lige ud på det, og man godt kan lide god mad, så er det mere hyggeligt at tabe på. Når man tager på, så kan man spise den gode mad man har lyst til, og tænker ikke så meget på, hvor mange kalorier der findes i den. Det er lækkert, men desværre betyder denne fremgangsmåde typisk, at man tager på. Hvis man dyrker noget motion, så kan man dog nedsætte vagttabet. Når man ønsker at opnå et vægttab, så er man nød til at tænke meget, over, hvordan man spiser og ellers lever. Når man vil tabe sig, så skal man sørge for, at man indtager et lavere antal kalorier, end det man bruger. Jo større du kan gøre denne forskel, jo hurtigere taber man sig. Den sidste må jeg hellere forklare lidt, for det er måske nærliggende at tro, at hvis man så vælger slet ikke at spise noget, så indtager man ingen ting, men bruger noget og på den måde taber man sig. Det er dog dels ikke nogen god idé, og det er heller ikke særlig sundt. Det der sker hvis man gør det er, at kroppen går i dvale, og så begynder den faktisk at nedsætte forbruget af kalorier. Når kroppen gør det, så vil du begynde at føle dig træt, fordi kroppen nedsætter den energi du har til rådighed. Det er derfor ikke den rigtige løsning.

Måde du skal tabe dig på, er derfor en helt anden. Du skal sørge for, at du ikke bare får de 3 hovedmåltider, for det som sker når du spiser på den måde er, at kroppen begynder at lukke lidt ned imellem. Du skal derfor sørger for, at du får nogle mellemmåltider. Når du tager på arbejde, s sørg derfor for, at du laver nogle gulerødder som du har til at spise om formiddagen og eftermiddagen. Det kan også være et æble eller andet. Når du spiser flere mellemmåltider, så er det også lettere ikke at falde i, så du sidder og spiser noget usundt. Jeg tror vi alle sammen kender det, at når vi kører hjem fra arbejde, så begynder man at være sulten igen. Det er derfor super let at blive fristet, til at køre ind og købe fx. en chokoladebar. Lige præcis sådan en chokoladebar bar, er noget der virkelig indeholder kalorier. Pas derfor meget på med dem. Hvis du nu have haft et æble eller nogle gulerødder som du kunne spise på job, så havde det ikke være så let, at blive fristet til at købe sådan en.

Husk derfor – Det gælder ikke om at spise mindre, det gælder om at spise det rigtige.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Vægttab handler ikke om at spise mindre, 10.0 out of 10 based on 1 rating